top of page
Rakenna silta_Alexicon_mainos_II
TheGameTo_pic

Lukutaito avaa tulevaisuuden

peli talo_valo_vala_hr.gif

Rakenna lukutaito pelaamalla

Alexicon on sanapeli, joka rakentaa lukutaitoa. Pelissä viivastolla olevasta sanasta puretaan yksi kirjain aihioiksi. Puretun kirjaimen aihioista pelaaja rakentaa kirjaimen tai useita ja luo näistä kirjaimista uuden sanan sijoittamalla ne viivastolle. Muokatessaan sanaa uudeksi pelaaja vahvistaa lukutaitoaan.

Putkipihdit_kuva_circle.jpg

Vipuvoimaa lukutaitoon

Alexicon kehittää kirjaimellisesti luku- ja kirjoitustaitoa, sillä käsissä oleva tuntoaisti aktivoi aivopuolten välisen yhteistyön tarkkaavaisuutta ja muistia kasvattaen. (Mieli ja Aivot: Kognitiivisen neurotieteen oppikirja. 2006)

JUNIORISÄÄNNÖT

   Hebrean ensimmäiset kirjaimet muodostavat sanan Alfabet. Alef - härkä ja Bet - talo ovat aakkostomme lähde. Tarraa aihioihin ja rakenna hieroglyfi. Rakenna kuvaa vastaava sana ja aloita peli juniorisäännöillä. Käsittäminen auttaa oppimaan.

heureka_draw.png

Oivalluksen iloa lukutaitoon!

Koulutus opettajille tai ohjaajille, jotka haluavat herättää oppilaan innostuksen luku- ja kirjoitustaitoon. Alexicon sanapeliin perustuvassa menetelmässä pureudutaan suoraan muistin ja tarkkaavaisuuden haasteissa painivien oppilaiden luku- ja kirjoitustaidon tuottamiseen. 

Tee tilaus

Alexicon 1.2 Tartu sanaan -lautapeli

Sisältö:

- Peliohjeet + junioripeli

- 30 Suomessa valmistettua aihiota

- Pistelaudan ja pistetimantit

- Pelilautaviivaston

- 12 kpl muistipelinä pelattavaa hahmoa 

Hinta: 59,90 alv. 0%

Kaikki oikeudet pidätetään. All rights reserved. © 2011

bottom of page